Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Floorcraft Tervezőszolgálat

Képzelje el a valóságot!

Egy egyedi és speciális környezet kialakításának ötletével és óhajával kezdődött. Egy testreszabott tervezés, ami lehet stílusosan egyszerű vagy lenyűgözően bonyolult is. A padlók kialakításával meghatározható a hangulat. Lehet drámai és izgalmas vagy megnyugtató és bátorító. Bizonyára a padlóburkolathoz is érzék kell. A FLOORCRAFT Tervezőszolgálattal együtt dolgozva elképzelheti, láthatja és elhiheti a valóságot.

Minden épületre igaz az, hogy a padlóburkolat jelentős befolyással bír az egész környezet kinézetére és érzetére. A FLOORCRAFT Tervezőszolgálat segíti a formatervezőket, az építészeket, a tervezőket és az épülettulajdonosokat, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből a kreatív lehetőségből. Ez a szolgáltatás a pompás hatások és a szemet gyönyörködtető koncepciók végtelen körét nyújtja. Olyan kialakítást, amely hasznosítja az Ön elképzeléseit és meg is valósítja azt - precízen.

Választhat a szabványos jellemzők széles választékából vagy alkothat egyedi designt, ideértve a logókat és más speciális grafikákat is.

Nincs még egy padlóburkoló cég, amely ilyen tapasztalattal és hírnévvel rendelkezik a padlóburkolat tervezésben. A FLOORCRAFT Tervezőszolgálat már megszámlálhatatlan, egyénileg testreszabott padlóburkolat-terv kialakításában segített az egészségügyi, az oktatási, a kereskedelmi és a lakásépítési szektorokban szerte a világban.

Az 1993-ban alapított FLOORCRAFT egyedülálló és egyre sokoldalúbb szolgáltatási lehetőség. Minden egyes ötletet megvizsgálnak és vizualizálnak. Ha a designt véglegesítették és elfogadták, átültetik egy számítógépes programra végső csiszolásként.

Legyen egyszerű vagy bonyolult az eredeti elképzelés, a szolgálat az ügyfeleknek már bizonyított sokoldalúságot ajánlja.
 

Van egy tapasztalt csapat, amelyik csak arra vár, hogy a FLOORCRAFT készségeit adhassa hozzá az Ön elképzeléséhez. Készen állnak arra, hogy az Ön ötleteire építve segítenek terveit megvalósítani.

Lépjen kapcsolatba a Tarkett helyi képviselőjével és érdeklődjön a FLOORCRAFT Tervezőszolgálatról.