Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

iQ NEW FOR LIFE ™

Tarkett IQ homogén padlói képesek visszaforgatni az időt köszönhetően az új generációs felületkezelési eljárásnak és az egyedülálló szárazkefés helyreállító-technológiának. Együttesen képesek megóvni a teljes IQ kollekció színeit, mintáit és műszaki tulajdonságait - megtartva azokat örökre újnak.

Életre szóló megjelenés

tarkett-padlo-iq-beteg-szoba

Az új IQ PUR felületvédelem a legjobb ellenálló képességet biztosítja vegyszerekkel és szennyeződésekkel szemben (nézze meg a video filmet).
■ Valódi homogén padlóburkolat 2 mm vastag kotatóréteggel.
Egyedülálló szárazkefés felület-helyreállító technológia (nézze meg a video filmet).

Az életre szóló
megtakarításokért

Tarkett, Padló, IQ, Bevezetés

Gyorsabb és könnyebb a beépítés a teljesen rugalmas padlóburkolatunkkal, tökéletes hajlat kialakításával vízhatlan felületet biztosítva faltól a padlóig.
■ Az egyedülálló felület-helyreállító technológia jelentős gazdasági előnnyel jár: 30% megtakarítás karbantartási és takarítási költségekben, nincs többé szükség felületkezelésre és 3 éven belül megtérül a befektetés.
A legalacsonyabb élettartam-költségköltség.

Az életreszóló stílusért

Tarkett, Padló, IQ, Iroda

■ 11 minta és 257 szín biztosít széles választékot.
■ A minden részletre kiterjedő választék egy olyan koordinált terv megalkotását teszi lehetővé, amely folytonosságot biztosít a környezet és a funkciók között.
■ Egy több formátumból álló megközelítés, mely kompatibilis akusztikus, csúszásmentes, vezetőképes környezetek kialakítására.

Egy fenntartható jövőért

Tarkett, Padló, iQ, gyermekgondozás

■ Határozottan hozzájárul a környezet és az emberek jólétéhez köszönhetően a Cradle to Cradle ® szemléletnek.
■ További előny, hogy a ftalátmentes, 100%-ban újrahasznosítható padlóburkolataink nagyon alacsony VOC, károsanyag kibocsátási értékkel rendelkeznek.

Oszd meg