Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Képzés

Szakemberek az Ön szolgálatában: egy csapat tapasztalt szakember áll az Ön rendelkezésére, ha segítségre van szüksége.
 

Szakembereinket rendszeresen bevonjuk a képzéseinkbe, hogy tanácsot és segítséget nyújtsanak a cégeknek és magánembereknek átfogó, műszaki jellegű  problémákkal kapcsolatban világszerte.

A Tarkett Szakértői Központja (Tarkett Expertise Centre) egy fektetési és karbantartási laboratórium, melynek küldetése, hogy fejlessze és elfogadtassa a Tarkett padlóburkolatok fektetési technikáit.

Tarkett tréning
Ha csak tréningre szeretne járni vagy meglévő készségeit szeretné tökéletesíteni, a Tarkett különböző lehetőségeket nyújt az Ön igényei szerint: kezdő és haladó kurzusokat, és gyakornoki szerződést a fiatalok számára.

Külföldi vevőink számára, technikai tréningeket (termékek, fektetés, karbantartás, stb.) tartunk képzési központjainkban.

A képzési programjaink olyan eszközt nyújtanak Önnek, ami segíti majd vevőit bevezetni a környezetvédelmi stratégiákba.

Ajánlólevelek

Mr. Jean M., egy dekorációs cég menedzsere.
“A Tarkett képzései lehetőséget adtak alkalmazottaimnak, hogy gyakorolják a vizes helyiségek burkolásának koncepcióját. Ma már odáig jutottunk, hogy több helyen dolgozunk és vevőinknek garantáljuk a helyes burkolást nedves környezetben.”
Mr. Raphaël S., a Sedan Tréningközpont hallgatója
A Tarkett Formationnel fejlesztettem a szakmai hozzáértésemet és az általam minden nap használt technikákat. Szakértelmemért elismertséget is kaptam, és összetett projektek követelményeit is teljesíteni tudom. Először a cégem és a vevőim profitálnak majd ebből, és tudom, hogy elégedettek lesznek. Ajánlani tudom mindenkinek ezt az élményt.”