Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Rólunk

Nemzetközi lefedettségével és széles termékportfólióval, illetve több mint 120 éves tapasztalatát felhasználva, a Tarkett integrált padlóburkolati megoldásokat nyújt profiknak és végfelhasználóknak.

Világelső

Az 1886-ban alapított Tarkett világelső a padlóburkolati ágazatban. A cég integrált padlóburkolati és sportburkolati megoldásokat nyújt építészeknek, létesítmény-gazdálkodóknak, kivitelezőknek, forgalmazóknak, üzemeltetőknek és végfelhasználóknak.

A Tarkett a világ vezető építészei és építtetői közül többekkel együttműködik, hogy hiteles szolgáltatást nyújtson, melynek eredményképpen a Tarkett integrált padlóburkolati és sportburkolati megoldásai nagy presztízsű építészeti referenciánk részét képezik.

Integrált padlóburkolati megoldások alapvető padlóburkolati élmény kialakításához.

A Tarkett integrált padlóburkolati megoldásokat nyújt, amelyek gondoskodnak a vevők egyéni igényeiről. Minden egyes padlóburkolati megoldás egyedi és azoknak az embereknek javít az életminőségén, akik az ilyen padlóburkolaton élnek, dolgoznak vagy szabadidejüket töltik.

Amíg az építtetőknek jobb teljesítményt és élettartam alatti megtérülést biztosít, addig kényelmet, jó közérzetet, biztonságot és magabiztosságot nyújt a felhasználóknak.

A PVC-t, linóleumot, laminált padlót, szalagparkettát, sportfelületeket és kiegészítőket tartalmazó széles termékportfólió segít abban, hogy a Tarkett mindenütt ott legyen a világban, hogy különleges padlóburkolati élményt alakítson ki.

A Tarkett valamennyi padlóburkolati megoldása kézzelfogható funkcionális, érzékszervi és ökológiai hasznot nyújt minden egyes projekt esetében, legyen az közintézmény, lakás, kereskedelmi vagy sportlétesítmény, építkezés vagy felújítás.

Funkcionális előny

A Tarkett tartós, de könnyen fektethető padlóburkolati megoldásokat kínál, amelyek kiváló tisztítási és karbantartási tulajdonságokkal rendelkeznek az egyedülálló felületkezelésnek köszönhetően.

Ezek a kiváló minőségű padlóburkolatok a legjobb teljesítményt és a lehető legalacsonyabb termék-életciklus költséget képviselik a piacon, ezzel ügyfeleinknek kiváló megtérülési mutatót (ROI) biztosítva.

Érzékszervi előny

A Tarkett padlóburkolati megoldásai minden érzéket lenyűgöznek, és olyan környezetet alakítanak ki, amely az életminőséget helyezi az előtérbe. A széles forma-, szín- és mintaválaszték mindig tökéletes választást biztosít, míg a kitűnő akusztika és a párnázott járófelület gondoskodik a kényelemről és jó közérzetről.

Ökológiai előny

A Tarkett folyamatosan új utakat keres, hogyan növelhetné az újrahasznosított anyagok tartalmát a padlóburkolati megoldásokban, újabbnál újabb módon próbálja kiküszöbölni a nyersanyaghulladékot.

A Tarkett csúszásgátló és vezetőképes termékei emelik az építési biztonság szintjét, eközben a termékek illékony szerves vegyületek (VOC) alacsony kibocsátása a beltéri levegő jobb minőségét eredményezik.

A Tarkett úgy tervezi meg a termékeit, hogy a tisztításukhoz a lehető legkevesebb vízre, mosószerre és energiára legyen szükség, ezzel csökkenthető a környezeti „lábnyomatuk”.

FONTOS ADATOK VILÁGVISZONYLATBAN

  • közel 8600 alkalmazott
  • 28 gyártóüzem
  • 50 értékesítési és marketing cég
  • értékesítés több mint 100 országban
  • naponta több mint 1 millió m2 padló eladása

Tudjon meg többet a Tarkett központi honlapjáról