Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Akusztikus homogén PVC

Egy színvezérelt választék, mely minden igényének megfelel.
Egy jó beltéri kialakítás magában foglalja a megfelelő hang- és járáskomfortot is. Az iQ Granit Acoustic egy speciális burkolat, amely könnyebbé tesz a járást és kiválóan csökkenti a hang terjedését. Ezáltal jó választás egy iskola folyosójára, idősek otthonába vagy egyéb egészségügyi intézménybe, ahol fontos a zaj csökkentése.A burkolat rendelkezik egy habalátéttel, mely csökkenti és egyben elnyeli a zajt, valamint csökkenti a terhelést az rajta járó emberek térdén és a derékán.Az iQ Granit Acoustic ugyanazon kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, mint minden termék az iQ családban, mely a kopásállóságot, az alacsony karbantartási igényt és az élettartamra számolt költségeket foglalja magában. Tervezők és belsőépítészek bátran használhatják ezt a terméket olyan helyeken, ahol fontos az akusztika vagy a más színekkel való harmonizálás vagy a kompromisszumok nélküli terjesítmény.

A friss és életszerű mintáktól a letisztult egyszerűségig. Kiválóan ellenállnak a benyomódásnak, a kopásnak és a mindennapi használatnak.

Az iQ Optima Acoustic kevés karbantartást igénylő, homogén PVC padlóburkolat, amely a színárnyalatok széles választékát kínálja, hogy alkalmazható legyen mindenféle belső tér kialakításához. Az iQ család részét képezi, amely egyedülálló önregeneráló képességet jelent, és a legjobb élettartam...