Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Compact xf²

Picture of <em>Compact xf²</em>

Színek és minták széles és tetszetős választéka különböző vastagságban, xf² felületvédelemmel a rendkívüli tartósság, valamint az egyszerű tisztítás és karbantartás érdekében.

  • A finomabb és erőteljesebb márványozott mintáknak és a 19 színből álló választéknak köszönhetően a Veneto xf² 2,00 mm kitűnő választást jelent minden intézményi szegmens számára.

  • A finomabb és erőteljesebb márványozott mintáknak és a 72 színből álló széles választéknak köszönhetően a Veneto xf² 2,5 mm kitűnő választást jelent minden intézményi szegmens számára.

  • A finomabb és erőteljesebb márványozott mintáknak és a 20 színből álló választéknak köszönhetően a Veneto xf² 3,2 mm kitűnő választást jelent minden intézményi szegmens számára.

  • Korszerű linóleum választék 14 sötét tónusú és ragyogó színnel. Mély tónusú színeinek és egyszerű mintáinak köszönhetően az Etrusco xf² könnyen kombinálható bármilyen más mintával, vagy önmagában is használható, a nagyszerű dizájn hatások érdekében.

  • A Style Emme, a Linoleum xf²™ Style kollekció része, mely olyan mintakínálatot jelent, ahol a linóleum természetes szépségű mintázata a modern stílussal találkozik. A színválaszték a szürke hideg és meleg árnyalataiból, a bézs és barna árnyalataiból, a klasszikus fehérből és feketéből, valamint élénk és hangsúlyos színekből áll. Style Emme, finom márványmintázat a kifinomult és előkelő stílus...

  • A Style Emme, a Linoleum xf²™ Style kollekció része, mely olyan mintakínálatot jelent, ahol a linóleum természetes szépségű mintázata a modern stílussal találkozik. A színválaszték a szürke hideg és meleg árnyalataiból, a bézs és barna árnyalataiból, a klasszikus fehérből és feketéből, valamint élénk és hangsúlyos színekből áll. Style Elle, diszkrét, irányhatású, lineáris minta.

  • A korszerűséget a hagyományossal ötvöző Trentino kollekció finom, irányfüggetlen mintával, amely 3 színből áll: márványos fő szín, és két kontrasztszín, melyek mélységet kölcsönöznek a mintának.