Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Luxus Vinyl Lapok

A természet világából és a főbb dizájn trendekből vett 90 minta hatalmas választékával a Tarkett luxus vinyl lapjai kiváló teljesítményt és rugalmasságot nyújtanak erőteljes dizájnnal. Lap és palló formátumban is kapható. A kollekció ideális áruházakba és üzletekbe, vendéglátásba, irodákba és házépítéshez.

A ragasztható Tarkett Luxus Vinyl Lapok gazdag szín-, dizájn és formaválasztéka lehetővé teszi, hogy pontosan eleget tegyen az ügyfelei igényeinek. Legyenek akár az időtálló, finom árnyalatok a kedvencei, akár a feltűnő fémes színek, mindig talál a stílusának megfelelő dizájnt. A Limited Edition...

A Tarkett LVT Click termékek tökéletesen alkalmasak a forgalomból eredő fokozott igénybevételhez, emellett egyszerűen fektethetők és alacsony a karbantartási költségük. Válasszon a gyönyörű és változatos dizájnok széles választékából.

A lazán fektethető Tarkett LVT padlók a korszerű dizájnhatásokat ötvözik az olyan teljesítmény-jellemzőkkel, mint a padló tapadása és stabilitása, kiváló kopásállósága, alacsony karbantartási költsége, valamint a laza fektetés által kínált előnyök.