Válassza ki az országát!Válassza ki az országát!
Magyarország - intézményi

Atelier

Picture of <em>Atelier</em>

For its beauty, strength and character, wood is the flooring of choice in homes and high-end shops, hotels and restaurants. Tarkett has created its ATELIER collection of exclusive oak wooden flooring to bring a new level of craftsmanship, quality and expression to interior design. ATELIER is a collection conceived and produced in Europe to bring you the ultimate in wooden floors, adapted to live and age in perfect harmony with indoor and outdoor European climate and lifestyles. Our floors are constructed to provide high stability and resistance with a beautiful patina that adds to a lived-in and loved feel over time. All products in ATELIER collection are Cradle To Cradle certified.

 • Rendkívül széles és hosszú tölgyfa pallók, teljesen természetes alapmintával, mely az „elevenséget és a nyugalmat” ötvözi. A pallók szélessége 280 mm, hossza 2520 mm. A mintát tovább hangsúlyozza a finom szálcsiszolás, és a minták egy részénél olyan színtónus, amely kiemeli a fa valódi szerkezetét.
  Olyan padlókhoz, ahol különleges követelményt jelent az exkluzivitás és a tartósság –...

 • Rendkívül rusztikus palló.
  A fa természetes mintázatát, repedéseit és csomóit tovább hangsúlyozza a színtónus és az erősen szálcsiszolt felület, valamint a kézzel kialakított mini fózolás, amely kiemeli a palló formátumot.

 • Az idő nyomait magán viselő tölgy palló.
  Mechanikusan megmunkált felület olyan régies hatást keltő részletekkel, mint a fűrésznyom vagy a benyomódások. A felület már az első naptól kezdve használt hatást kelt. Az 1 osztású Vintage termékek mini fózolással rendelkeznek a hosszanti oldalon.
  A Vintage padló, a világosabb színű változatok kivételével, amelyek gyorsabban sérülhetnek, az...

 • Pallók, amelyeket látszólag megviselt az idő, a nap, a szél és a víz természetes koptató hatása.
  A pallók új, mély és lekerekített „Antique Brushed” hatással rendelkeznek, amelyet tovább erősít a Proteco Hardwax olaj (amely elősegíti az egyszerű karbantartást).
  Az 1 osztású változatoknál mini fózolás található mind a 4 oldalon.

 • Időtlen padló, klasszikus kosárfonás mintával, amelynek modern megjelenést kölcsönöz az új és egyedi csiszolási technika. A modern megjelenést a Hardwax olaj felületkezelés teszi teljessé.
  A kosárfonási minta nincs csiszolva vagy vaxolva, az 50-es évekbeli padlómintákhoz hasonlóan, amely az inspirációt jelentette!